Teleskopske, demontažne in omarne tribune

NAMEN OPREME

  • TELESKOPSKE TRIBUNE ZA NOTRANJO UPORABO
  • DEMONTAŽNE TRIBUNE ZA ZUNANJO UPORABO
  • PREMIČNE, ZLOŽLJIVE TRIBUNE
  • OMARNE TRIBUNE ZA NOTRANJO UPORABO

VEČ O IZDELKU

Številni športni objekti so namenjeni tudi gledalcem. In ti zahtevajo svoj prostor. Že od antičnih časov so športne boje in kulturne predstave spremljale navdušene množice navijačev in gledalcev. Da so tribune najboljša rešitev so ugotovili že zelo kmalu. Mi nadgrajujemo začeto delo in iščemo optimalne rešitve za sleherno šolsko športno dvorano in zunanje športnbe objekte. 

Naša ponudba različnih tipov tribun je zelo raznovrstna in prilagojena različnim zahtevam in pričakovanjem za kakršen koli namen.

TELESKOPSKE TRIBUNE so namenjene predvsem športnim in večnamenskim dvoranam, običajno prilagojene potrebam in zahtevam naročnika. Cilj vsake dvorane je namreč optimizacija prostora.

DEMONTAŽNE TRIBUNE so prireditvene tribune, ki jih po potrebi lahko tudi selimo iz ene lokacije na drugo in so po velikosti prilagojene potrebam ali dogodka ali prostora.

PREMIČNE, ZLOŽLJIVE TRIBUNE so namenjene uporabi v manjših dvoranah ali telovadnicah, kjer ni dovolj prostora za večje, teleskopske tribune. Njihova prednost je v tem, da jih ob neuporabi enostavno pospravimo v drug prostor, telovadnica pa je zopet prosta in namenjena raznim športnim aktivnostim.

OMARNE TRIBUNE so namenjene notranji uporabi v manjših večnamenskih dvoranah, kjer ni potrebe po večjem številu sedežev. Izdelane so v modulih dolžine 2 m (2 do 4 sedežnih vrst). Standardna izvedba odpiranja in zapiranja omarnih tribun je ročna, pri tribuni s štirimi vrstami pa lahko opcijsko tudi s pomočjo elektro-motorja.

popular post Demontažne tribune
popular post Zunanje tribune
popular post Demontažne tribune
popular post Omarne tribune
popular post Omarne tribune
popular post Omarne tribune
popular post Omarne tribune